logo goldbandits

Gold Bandits lanceert nieuwe collectie

Kadoes Conceptstore in Doesburg kreeg de eer de allereerste te zijn met de nieuwe collectie van GoldBandits. Deze collectie zal maar in 69 stores verkrijgbaar zijn. Een exclusieve collectie dus. 

De collectie bestaat uit een aantal kleurrijke bandjes met bedeltjes en worden om de pols van de klant geknoopt. De bedels zijn gemaakt van 18 krt goud en staan allemaal in het teken van GoldBandits. De collectie bevat onder andere een pistool, een hoefijzer, een cactus, handboeien en een goudstaaf. Deze collectie is wild (west)!

Met de collectie krijgt de drager een heel concept mee. In een mooi stevig doosje (met kogelgat!) wordt de armband ingepakt. Ook zit er een boekje bij, waarin aangekruist kan worden welk bedeltje gekocht is, zodat de collectie later uitgebreid kan worden. De armbanden zijn stackable of er kunnen meerdere bedels aan een armband gedragen worden. Door mannen en vrouwen.

In de winkel 

Het is een exclusieve lijn, die enkel via de speciale verkooppunten zal worden verkocht. Niet online. Het is echt een concept en nodigt mensen uit naar de winkel te komen. Ook wordt er ingezet op de jongere talenten. Tijdens de opening werd er dan ook gedanst en gezongen door een groepje jongeren.

Meer informatie

Interesse om deze collectie ook te verkopen? Neem dan contact op met ons op via info@goldbandits.com of bel +31 6 46 23 67 00

DOOR communicatie & vorm